Site-ul www.motounelte.com este dedicat prezentarii produselor din portofoliul Anima Design & Construct srl, dar si vanzarii online, catre persoanele fizice si juridice. Potentialii clienti pot vizualiza pe site produsele si sa isi aleaga  produsul/produsele de care au nevoie. Dupa finalizarea si plasarea comenzii din cosul de cumparaturi, personalul nostru de vanzare va va contacta, pentru a confirma comanda si a discuta optiunile pe care le aveti pentru a intra in posesia produsului.

ATENTIE ! Formularul de confirmare a primirii comenzii NU reprezinta confirmarea acceptarii comenzii! Confirmarea acceptarii comenzii este trimisa ulterior pe email, la adresa pe care ati introdus-o la crearea contului, dupa verificarea disponibilitatii produsului in stoc/la furnizor si a actualizarii pretului, daca este cazul.

Toate produsele cu motor termic sau electric, fara exceptie, vor fi probate inainte de livrare. Pentru utilajele livrate prin curier rapid, in colet se va gasi factura si certificatul de garantie aferent produsului respectiv, impreuna cu manualul de utilizare si conditiile de returnare.

Livrarea produselor comandate se va face fie cu mijloace proprii, fie prin intermediul curierilor (GLS / Fan Curier/ Dragon Star), detaliile de cost fiind specificate in procesul de plasare a comenzii; fie prin ridicare directa de la depozitul nostru central din Bucuresti, Soseaua Bucuresti-Targoviste nr 85, sector 1.

Taxele de curier vor fi suportate de cumparator si vor fi platite la primirea coletului. Costul trimiterii depinde de tarifele firmelor de curierat, greutatea coletului si numarul de kilometri parcursi, factori care pot influenta puternic tariful final.